Relevanță științifică

BioGaia deține mai multe tulpini probiotice din specia Lactobacillus reuteri. BioGaia recunoaște importanța studiilor clinice în stabilirea eficacității și, mai ales, a siguranței tulpinilor probiotice utilizate în toate produsele sale. Drept urmare, până în prezent, au fost efectuate numeroase studii clinice privind utilizarea tulpinilor sale patentate, din specia Lactobacillus reuteri. Au fost efectuate 170 de studii clinice, cu aproximativ 15.000 de persoane de toate vârstele. Rezultatele studiilor clinice au fost publicate în peste 150 de articole din diverse jurnale științifice.

Nu toate probioticele sunt la fel

Deși probioticele sunt, în general, considerate "bacterii bune", nu toate probioticele sunt la fel.

Produsele ProTectis conțin Lactobacillus reuteri Protectis (DSM17938), una dintre cele mai studiate tulpini de bacterii probiotice disponibile, în special în rândul nou-născuților și copiilor de până la 3 ani. ProTectis a fost testat în peste 148 de studii clinice, cu aproximativ 14.500 de pacienți înrolați, dintre care 83% au fost copii. Lactobacillus reuteri Protectis s-a dovedit eficient în restabilirea echilibrului florei intestinale și sigur atât pentru sugari, cât și pentru copii și adulți. Publicarea rezultatelor studiilor în peste 140 de jurnale științifice este o dovadă în plus a importanței acestui probiotic în rândul experților.

Pentru mai multe informații vizitează BioGaia

Selecție de studii clinice

Colic calculator

Infantile colic can be prevented - but in case the symptomes have already appeared, usually they can be reduced. By using the colic calculator you will be able to defi ne the level of risk , that your baby has infantile colic or not.
Answer the questions and the colic calculator will provide you the result!

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.
Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies. Aflați mai multe.
OK