Susținerea unui sistem imunitar sănătos

Floră intestinală echilibrată pentru o imunitate puternică

Aparatul digestiv este "fortăreața" organismului tău. În componența sa se regăsesc importante mijloace de apărare imună împotriva principalelor boli. ProTectis susține această apărare imună, păstrând echilibrul dintre bacteriile "bune" și  cele "rele",  oferind astfel putere de luptă organismului.

Ştiați că stomacul și restul aparatului digestiv reprezintă prima linie de apărare a organismului împotriva bolilor?

"Bacteriile rele", responsabile pentru multe dintre boli, pot ajunge în corpul nostru prin alimente, băuturi, şi chiar și prin aerul pe care îl respirăm.

Când acestea ajung în aparatul nostru digestiv se confruntă cu o armată de "bacterii bune" (probiotice) care luptă cu bacteriile "rele", neutralizându-le. Astfel, un echilibru adecvat al florei intestinale împiedică apariția bolii.
Acesta este motivul pentru care prezența optimă a probioticelor în aparatul digestiv este vitală pentru sănătatea întregului organism.

Dar această armată de probiotice poate să fie slăbită de mai mulți factori, cum ar fi dieta, stresul, bolile, medicația și multe altele. Aici intră în joc ProTectis.

Suplimentarea în mod regulat a florei intestinale cu probioticul ProTectis, este o metodă excelentă de a ajuta organismul în menținerea sistemului imunitar pe deplin în formă și gata de luptă.

ProTectis, doze recomandate:

5 picături o dată pe zi sau 1 tabletă masticabilă, zilnic

 

ProTectis