Gama de produse ProTectis: culturi de bacterii benefice (probiotice), pentru sănătatea familiei tale

Fericirea înseamnă şi o burtică sănătoasă

Pentru sănătatea aparatului digestiv


ProTectis suplimentează natural flora intestinală cu bacterii "bune" (probiotice). S-a demonstrat clinic că toate produsele ProTectis sunt sigure şi bine tolerate deoarece conţin bacterii benefice, indigene organismului uman.

Ce este ProTectis?

ProTectis reprezintă o gamă de suplimente alimentare, probiotice, care se bazează pe acțiunea unei tulpini specifice de bacterii denumită Lactobacillus reuteri Protectis, cu eficacitate dovedită clinic.
ProTectis ajută la refacerea şi menținerea echilibrului florei intestinale, ceea ce face mai dificilă proliferarea microorganismelor dăunătoare.
Este dovedit ştiinţific  faptul că ProTectis contribuie la apărarea împotriva bacteriilor dăunătoare și ajută la susținerea sistemului imunitar.


De unde provine ProTectis?

Tulpina Lactobacillus reuteri Protectis a fost izolată din laptele matern al unei femei sănătoase care trăiește în perfectă armonie cu natura - sus, undeva în Anzii peruvieni, departe de substanțele chimice și toxinele din lumea industrializată, replicarea sa fiind realizata la cele mai inalte standarde.

De ce este ProTectis atât de special?

ProTectis suplimentează in mod natural flora intestinală, împiedicând înmulțirea microorganismelor dăunătoare. Pentru că este izolat din lapte matern, fără toxine, Lactobacillus reuteri Protectis este una dintre foarte puținele tulpini de probiotice adaptate să supraviețuiască în tractul  gastro-intestinal uman. Cele mai multe dintre speciile de lactobacili provin din mediul exterior și sunt, prin urmare, doar rezidenți temporari proveniţi din alimente.

Sunt sigure produsele ProTectis?

Într-un cuvânt: da. În ultimul deceniu, au fost efectuate studii extensive de siguranță referitoare la ProTectis, atât la nou-născuți sănătoși, copii mici cât și la adulți. În toate aceste studii, ProTectis s-a dovedit sigur, fără efecte adverse, chiar și atunci când este administrat în doze foarte mari ce depășesc nivelurile conținute în mod normal în produsele ProTectis. Aproape un miliard de doze zilnice de ProTectis s-au consumat peste tot în lume începând cu 1996, fără efecte adverse raportate. Produsele ProTectis sunt sigure.

Prin ce se deosebește ProTectis de alte probiotice?

Efectele bacteriilor probiotice sunt legate direct de tulpină. Acest lucru înseamnă că orice tulpină probiotică diferă de alta, fie prin efect, fie prin modul de acțiune. Produsele ProTectis conțin specii de Lactobacillus reuteri, din familia Lactobacillus, cu tulpina Lactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938).

Habitatul natural al acestei tulpini este tractul digestiv al omului, așadar este bine adaptată putând să se dezvolte în acest mediu

Din această cauză și din multe alte motive, Lactobacillus reuteri a fost ales ca fiind ideal pentru produsele ProTectis:

  • Este printre primele specii de bacterii benefice care s-au stabilit în mod natural în intestinul  nou-născuților. Cele mai multe dintre celelalte tulpini de bacterii sunt locuitori temporari sau tranzitori ai tractului gastrointestinal, provenite din consumul de alimente.


  • Este o bacterie vie, una  dintre cele mai bine documentate științific în ceea ce privește eficacitatea și siguranța.


  • Sintetizează agentul antimicrobian reuterina, care inhibă creșterea microorganismelor patogene.


  • Ajută în același timp la dezvoltarea altor populații bacteriene benefice care aparțin florei intestinale normale.

 
Toate produsele noastre sunt formulate și ambalate pentru a asigura o administrare convenabil㠃și o formulă stabilă pentru viabilitatea bacteriilor vii.

 

ProTectis. Lactobacillus reuteri Protectis

Ȋn topul mondial al celor mai studiate, sigure şi eficiente tulpini probiotice!

> 100 de studii clinice de înaltă calitate, cu peste 10.000 de pacienţi înrolaţi, dintre care 45 de studii pe sugari şi copii cu vârsta de până la 3 ani. 

ProTectis