Nu toate probioticele sunt la fel! Efectele ţin de specificitatea tulpinii probiotice

Prin ce se deosebește ProTectis de alte produse de pe piață?

Efectele bacteriilor probiotice sunt legate direct de tulpină. Acest lucru înseamnă că orice tulpină dintr-o specie diferă de alta, fie prin efectul lor, fie prin modul de acțiune. Produsele ProTectis conțin specii de Lactobacillus reuteri, din familia Lactobacillus, cu tulpina Lactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938).

Habitatul natural al acestei tulpini este tractul digestiv al omului, așadar este bine adaptată putand să se dezvolte în acest mediu.

Din această cauză și din multe alte motive, Lactobacillus reuteri a fost ales ca fiind ideal pentru produsele ProTectis:

  • Este printre primele specii de bacterii care s-au stabilit în mod natural în microflora intestinală a nou-născuților. Cele mai multe dintre celelalte tulpini de bacterii sunt locuitori temporari sau tranzitori ai tractului gastrointestinal, provenite din consumul de alimente.


  • Este o bacterie vie, dintre cele mai bine documentate științific în ceea ce privește eficacitatea și siguranța.


  • Sintetizează agentul antimicrobian reuterina, care inhibă creșterea microorganismelor patogene.


  • Ajută în același timp și alte populații bacteriene benefice care aparțin microflorei intestinale normale.

 

Toate produsele noastre sunt formulate și ambalate pentru a asigura o administrare convenabilă şi o formulă stabilă pentru viabilitatea bacteriilor vii, pentru multe luni de zile.

ProTectis. Lactobacillus reuteri Protectis

Ȋn topul mondial al celor mai studiate, sigure şi eficiente tulpini probiotice!

> 100 de studii clinice de înaltă calitate, cu peste 10.000 de pacienţi înrolaţi, dintre care 45 de studii pe sugari şi copii cu vârsta de până la 3 ani.