Termeni şi Condiţii

BINE AŢI VENIT PE WEBSITE-UL www.protectis.ro.

 

  1. INFORMAŢII GENERALE: Acest website (accesibil global, dar care se adresează doar locuitorilor din România) este operat de Ewopharma AG ROMÂNIA înregistrată în ROMÂNIA cu Autorizația de funcționare nr.118/35, având cod de identificare fiscală nr.3507823,  cu sediul social în B-dul Primaverii nr.19-21, Sc.B, et.1, Sector 1, Bucuresti ("EWO"). Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional.
  2. TERMENI DE UTILIZARE ŞI ACCES WEBSITE: Accesul la website este permis în baza Termenilor şi Condiţiilor de mai jos. Prin accesarea şi utilizarea acestui website sunteţi de acord să respectați Termenii şi Condiţiile. Declarația de confidențialitate, care poate fi accesată pe acest website prin intermediul link-ului plasat lângă link-ul Termeni și Condiții, este parte integrantă din Termeni și Condiţii.  Sunteţi de acord să vă comportaţi în mod corespunzător pe întreaga durată cât folosiţi acest website şi să nu postaţi sau transmiteţi informaţii agresive, jignitoare, ilegale, calomnioase, indecente, defăimătoare, pornografice sau lipsite de respect sau orice informaţii care încurajează un comportament care poate fi considerat infracţiune sau ilicit. Nu trebuie să transmiteţi în mod intenţionat viruşi, Troieni, informaţii corupte sau alte informaţii care sunt dăunătoare sau rău intenţionate la adresa noastră. Nu trebuie să încercaţi să obţineţi acces neautorizat la website-ul EWO, serverul pe care este ţinut website-ul EWO sau orice alt fel de acces neautorizat la orice server sau website asociat. EWO îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile fără a înştiinţa în prealabil. Din acest motiv, vă încurajăm să revizuiți aceşti termeni şi condiţii de fiecare dată când utilizaţi acest website. EWO nu poate fi răspunzătoare dacă website-ul nu este disponibil la un moment dat, indiferent de motiv şi durată.  EWO nu îşi asumă răspunderea pentru nicio pierdere sau daună rezultată ca urmare a faptului că aţi avut încredere în informaţiile de pe acest website. Consultaţi Secţiunea 6 pentru mai multe informaţii despre răspundere.
  3. ACCEPTAREA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR: Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoştiinţă şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această pagină. Daca nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, vă rugăm să întrerupeţi utilizarea acestui website. Declarația de confidențialitate, care poate fi accesată pe acest website prin intermediul link-ului plasat lângă link-ul Termeni și Condiții, este parte integrantă din Termeni și Condiţii.
  4. WEBSITE-URI ŞI LEGĂTURI ALE TERŢELOR PĂRŢI: EWO poate pune la dispoziţie legături către resursele oferite de terţe părţi şi alte website-uri. Aceste legături sunt menţionate doar în scop informativ. O legătură către un alt website nu reprezintă o garanţie a EWO cu privire la conţinutul acestuia. EWO nu deţine control asupra conţinutului acestor website-uri sau resurse, iar EWO nu va fi răspunzătoare pentru conţinutul acestora sau orice utilizare a acestora de către vizitatori sau pentru orice pierdere sau daună, indiferent de ce fel ar fi aceasta sau de modul în care s-a petrecut, care poate rezulta în urma folosirii acestora sau ca urmare a faptului că s-a avut încredere în acestea.
  5. ÎNCREDEREA ÎN INFORMAŢIILE FURNIZATE: Chiar dacă EWO va depune toate eforturile pentru a păstra acest website actualizat şi cu informaţii corecte, compania nu garantează, în mod explicit sau implicit, acurateţea, integralitatea sau fiabilitatea materialelor de pe website. În mod corespunzător, în măsura permisă de lege, toţi utilizatorii acestui website sunt de acord că accesul la website şi conţinutul acestuia este efectuat pe propriul risc. Pe acest website, EWO nu oferă servicii sau consultanţă medicală sau profesională similară, iar informaţiile furnizate nu au rolul de a înlocui consultanţa medicală oferită de un doctor. Dacă doriţi sau aveţi nevoie de astfel de servicii sau consultanţă sau în cazul în care apare sau există o problemă medicală, trebuie să consultaţi un specialist în domeniul medical.
  6. DREPTUL DE A MODIFICA WEBSITE-UL: Ewo îsi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi funcţionalitatea acestui website în orice fel, de a limita accesul la acest website sau de a închide acest website în orice moment, pentru orice motiv, fără notificare prealabilă şi nu va fi responsabilă în nici un fel de eventualele consecinţe ale unei astfel de schimbări.
  7. RĂSPUNDEREA NOASTRĂ: Acest website este furnizat "ca atare", fără garanţii de orice fel. EWO exclude orice garanţie, explicită sau implicită, în măsura permisă de lege, în ceea ce priveşte acest website. Nici EWO, nici afiliaţii săi, nu vor răspunde pentru nicio daună sau pierdere directă, indirectă, ulterioară neprevăzută sau punitivă rezultată în baza unui contract, printr-o faptă ilicită (inclusiv, dar fără a se limita la acte de neglijenţă) sau în orice alt mod, ca urmare a încrederii avute în materialele de pe acest website, a accesului, utilizării sau imposibilităţii de a utiliza acest website sau a oricăror omisiuni sau erori din conţinutul acestuia. Această limită acoperă şi include orice pierdere, daună sau cost care sunt rezultatul oricărui virus care infectează echipamentul, programele sau datele de pe calculatorul dumneavoastră.
  8. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ: Accesul la acest website vă acordă doar dreptul de a îl folosi în mod particular şi ne-exclusiv. Dacă nu este stipulat altfel, EWO deţine toate drepturile, titlurile şi interesele în şi pentru toate aspectele (legate de proprietatea intelectuală) ale acestui website, iar orice materiale publicate pe acesta rămân proprietatea exclusivă a EWO, a afiliaţilor sau licenţiatorilor săi. Website-ul nostru poate fi folosit doar în scop personal, non-comercial. Drept urmare, sunt interzise copierea, distribuirea, replicarea, republicarea, monitorizarea, crearea de legături către pagini secundare, descărcarea, ajustarea, transmiterea sau revizuirea materialelor de pe acest website, fără acordul scris al EWO.
  9. JURISDICŢIE ŞI LEGE APLICABILĂ: Acest website intenţionează să respecte legile valabile în ROMÂNIA. Termenii şi condiţiile fac obiectul legilor din ROMÂNIA. Orice dispute rezultate din sau în legătură cu acest website vor fi deferite jurisdicţiei exclusive a instanţelor din ROMÂNIA de la sediul Ewopharma AG ROMÂNIA.