Despre BioGaia

BioGaia este o companie inovatoare, suedeză, care dezvoltă și comercializează produse probiotice, lider mondial, cu o experiență în domeniu de peste 28 de ani. Echipa noastră numără în prezent 124 de angajați în birourile sale din Suedia, SUA și Japonia.

Fondată în 1990, BioGaia se bucură de o vastă experiență în dezvoltarea, promovarea și vânzarea de produse probiotice. În urma rezultatelor studiilor clinice intreprinse de cercetători independenți și experți, medici pediatri și alți specialiști din peste 100 de țări recomandă cu încredere produsele BioGaia pacienților lor.

Produsele BioGaia conțin Lactobacillus reuteri Protectis, o tulpină de bacterii probiotice care contribuie la restabilirea echilibrului microflorei din tractul gastrointestinal. Misiunea BioGaia este să contribuie la sănătatea și starea de bine a celor cu probleme digestive, cu produse probiotice testate clinic și ușor de administrat, schimbând în bine viața acestora. Promovând sănătatea sistemului digestiv, produsele noastre vizează bunăstarea generală a consumatorului. Prin urmare, obiectivul BioGaia este disponibilitatea produselor probiotice acolo unde este nevoie de ele.

BioGaia Suedia

Despre Ewopharma

Ewopharma este un partner inovator pentru promovarea produselor farmaceutice din Europa Centrală și de Est și Elveția.

Compania este activă în această regiune de peste 60 de ani. În tot acest timp, Ewopharma a dobândit ample cunoștințe ale acestor piețe și și-a consolidat poziția locală. Ewopharma reprezintă parteneri farmaceutici regionali și internaționali în calitate de concesionar exclusiv și distribuitor și administrează toate aspectele accesului în piețele respective și comercializarea de produse etice de îngrijire și farmaceutice. Compania are peste 320 de angajați profesioniști în peste 15 țări. Pentru mai multe informații vizitează www.ewopharma.com.

Contactează-ne

Ewopharma AG România

Bld. Primăverii 19-21

București

Tel:+4021 260 1344

info@ewopharma.ro

Urmărește-ne

Contact

Lasă-ne un mesaj
*câmp obligatoriu
Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.
Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies. Aflați mai multe.
OK