Biogaia-landingpage-teaser-icon-colic

26%

dintre sugari suferă de colici

Până la 26% dintre sugari suferă de colici, acesta fiind cel mai des întâlnit motiv pentru care noii părinți vizitează un medic pediatru.
Colicile infantile se manifestă prin episoade inexplicabile de plâns, agitație şi iritabilitate, mai ales seara - pentru cel puțin 3 ore pe zi, mai mult de 3 zile pe săptămână, pe parcursul a cel puțin 3 săptămâni consecutive. Indicatorul nostru de colici te poate ajuta să afli dacă bebelușul tău suferă de colici.

Indicator de colici

Bacterii benefice - cu eficacitate dovedită clinic

Probioticele sunt bacterii benefice care susțin sănătatea aparatului digestiv. Insă nu toate probioticele sunt la fel!

Numai ProTectis conține Lactobacillus reuteri Protectis, una dintre cele mai amplu studiate, la nivel mondial, tulpini probiotice. Studiile realizate cu L. reuteri Protectis și publicate în mod constant în jurnalele medicale, sunt dovada eficacității și siguranței utilizării produselor ProTectis:

  • 238 studii clinice pe

  • 19.200 persoane de toate vârstele

  • 215 articole în jurnale științifice

Studii clinice

5x

Poveste despre cele 5 picături

Știm cât de dificil poate fi să îți convingi bebelușul să accepte orice, uneori chiar și mâncarea lui. Din fericire, picăturile pentru copii de la ProTectis nu au gust și se pot administra fie ca atare, într-o linguriţă, fie în băuturi sau alimente, cu condiția ca acestea sa nu fie fierbinți. Doar 5 picături pe zi asigură doza zilnică recomandată de 100 milioane bacterii lactice vii Lactobacillus reuteri Protectis - ajutor de nădejde pentru burtici fericite!

Produse pentru copii

În armonie cu natura

Probioticul Lactobacillus reuteri Protectis a fost inițial izolat din laptele matern al unei femei sănătoase ce trăia în armonie cu natura în Anzii Peruvieni, departe de substanțele chimice și toxinele lumii industrializate. Tulpina obținută a fost apoi replicată la cel mai înalt nivel, pentru a păstra toate calitățile sale naturale.

Lactobacillus reuteri Protectis

O floră intestinală echilibrată pentru un organism sănătos

Nu ne gândim prea des la aparatul nostru digestiv, deși acesta este "fortăreața" organismului nostru. În componența sa se regăsesc importante mijloace de apărare imună împotriva principalelor boli. ProTectis susține această apărare imună, păstrând echilibrul dintre bacteriile "bune" și cele "rele", oferind astfel putere de luptă organismului.

Importanța bacteriilor

Sănătatea florei intestinale


Suntem în continuu expuși la bacterii și virusuri, mai ales în anotimpurile reci sau atunci când copiii reîncep grădinița sau școala. Ştiați că sistemul nostru imunitar este influențat în proporție de 80% de un aparat digestiv sănătos? Suplimentarea în mod regulat a florei intestinale cu ProTectis, este o metodă excelentă de a ajuta organismul în menținerea sistemului imunitar pe deplin în formă și gata de luptă.

Sănătatea florei intestinale

Legătura dintre mamă și făt

În timpul sarcinii, o femeie experimentează o legătură excepțională cu fătul său - împărțind totul cu acesta. Dacă până de curând se credea că bebelușul este steril până la naștere, studiile recente relevă faptul că bacteriile se pot transfera de la mamă la copilul său, prin intermediul placentei. Perioada sarcinii ar putea marca începutul expunerii bacteriene pentru fătul aflat în curs de dezvoltare. L. reuteri Protectis contribuie la susţinerea unei microbiote materne sănătoase, care ȋn timpul sarcinii poate influenţa pozitiv dezvoltarea microbiotei ṣi a sistemului imunitar ale fătului.

Îngrijirea familiei

Cât de repede cresc!

Colonizarea ṣi compoziţia microbiotei intestinale din perioada de nou născut influenţează starea noastră de sănătate pe parcursul vieţii. Menținerea echilibrului dintre bacteriile bune și bacteriile rele din intestin pe parcursul primului an de viață poate contribui la diminuarea unora dintre cele mai comune tulburări digestive din copilărie. Legătura din ce în ce mai puternică dintre echilibrul florei intestinale și multe alte afecțiuni sugerează, de asemenea, că suplimentarea cu probiotice poate contribui la starea de sănătate a copiilor în creștere.

Importanța bacteriilor

Echilibrul florei intestinale, benefic pentru starea noastră de bine

Organismul nostru conţine de 10 ori mai multe bacterii decât celule umane. Cu adevărat impresionant! Te face să înţelegi că nu toate bacteriile sunt rele. Probioticele, denumite şi “bacterii bune”, sunt esenţiale în păstrarea echilibrului florei intestinale. Ȋn general, flora intestinală convieţuieşte în echilibru cu organismul uman. Multe lucruri însă pot afecta acest echilibru delicat – dieta, mediul, toxinele, medicamentele, igiena obsesivă, stresul, oferind bacteriilor dăunătoare condiţii optime pentru înmulţire. ProTectis (L. reuteri Protectis) poate contribui la restabilirea armoniei din tractul nostru digestiv, susținând sănătatea și starea de bine.

Importanța bacteriilor

Impactul durerilor de burtică asupra copiilor

Durerea abdominală funcțională poate afecta un copil în multe feluri, acesta putându-se simți slăbit sau obosit. Nu este doar a doua cea mai frecventă cauză pentru absențele la școală, ci afectează și somnul, activitățile sociale și viața de familie a copiilor. Deși nu există un tratament standard pentru copiii cu dureri abdominale funcționale, ProTectis (L. reuteri Protectis) poate ajuta, fiind singurul probiotic cu eficacitate dovedită clinic în reducerea frecvenței și severității, la copii, a acestui tip de durere.

Lactobacillus reuteri Protectis

Susține bacteriile "bune" și combate bacteriile "rele"

În unele cazuri administrarea de antibiotice este esenţială, acestea fiind medicamente care tratează infecția şi pot salva vieţi. Din păcate, antibioticele nu pot face diferența dintre bacteriile "bune" și cele "rele", astfel încât afectează ambele tipuri de bacterii. Drept urmare, probioticele pot contribui la misiunea importantă de susținere a sănătăţii tractului digestiv, restaurând echilibrul atunci când antibioticele sunt necesare.

Ce sunt probioticele

Uneori e nevoie de un pic de ajutor...

Mulți bebeluși și copii mici suferă ocazional de constipație și, deși poate fi inconfortabilă, de obicei nu reprezintă un motiv de îngrijorare. Consumul suplimentar de fructe și alimente bogate în fibre poate adesea să ajute la prevenirea sau tratarea constipației, la fel ca și administrarea de probiotice.

Ce sunt probioticele

Știri recente

Vă prezentăm cele mai recente evoluții din lumea probioticelor și a sănătății digestive. Citiți noutățile pentru a afla mai multe.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.
Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies. Aflați mai multe.
OK