Suplimentează flora intestinală pentru a combate diareea

În armonie cu burtica

Dezechilibrul florei intestinale este cauza principală a diareei.
ProTectis suplimentează flora intestinală cu probiotice ("bacterii bune") pentru a asigura o apărare puternică împotriva agenților patogeni (bacterii "rele") care, prin toxinele pe care le produc, determină apariția diareei.

Diareea și flora intestinală sănătoasă

Diareea provoacă un disconfort major! În plus, în cazul copiilor mici, acest simptom determină de cele mai multe ori o deshidratare severă şi, în cazuri extreme, chiar deces.

Diareea este una dintre cele mai des întalnite probleme de sănătate care afectează copiii din întreaga lume. Una dintre cauzele cele mai frecvente este prezenţa agenţilor patogeni - virusuri, bacterii și protozoare. În perioadele de diaree acută, microflora normală a aparatului digestiv se modifică radical. ProTectis a fost special conceput pentru a suplimenta flora saprofită ("bună"), ajutând astfel la lupta cu agenții patogeni ("răi"), cei care ne îmbolnăvesc.

O serie de studii indică faptul că suplimentarea cu lactobacilli vii, activi, poate îmbunătăți echilibrul microbian al organismului, contribuind la reducerea frecvenței scaunelor diareice şi a vărsăturilor, dar şi la prevenirea recidivelor.

Se recomandă suplimentarea florei intestinale cu ProTectis picături sau tablete care conțin tulpina bacteriană activă, vie, Lactobacillus reuteri Protectis pentru a restabili echilibrul natural al florei intestinale.

Deshidratarea

Diareea este asociată cu creșterea permeabilității intestinale, care poate determina pierdere importantă de apă, cu pericolul iminent de deshidratare severă, în special la copiii mici.

Se recomandă inițierea terapiei de rehidratare standard - administrarea sărurilor de rehidratare.

ProTectis picături și tablete masticabile

ProTectis (Lactobacillus reuteri Protectis) suplimentează conținutul de bacterii bune, contribuind astfel la menținerea echilibrului optim la nivelul aparatului digestiv.

ProTectis, doze recomandate:

5 picături o dată zi sau 1 tabletă masticabilă, zilnic, timp de minim 5 zile

 

ProTectis