Echilibrează flora intestinală normalizând frecvenţa scaunelor.

Cu o floră intestinală echilibrată spunem...La revedere, Constipaţie!

O problemă, comună şi dureroasă peste tot în lume, cu care se confruntă atât copiii cât şi adulţii!
Incidenţa constipaţiei în rândul copiilor este de până la 30%. Aproape în niciunul dintre cazuri nu poate fi găsită o cauză organică, iar constipaţia este, prin urmare, diagnosticată ca funcţională.

ProTectis este soluția: suplimentarea cu bacterii "bune”, probiotice, ajută la restabilirea şi menţinerea echilibrului florei intestinale, contribuind astfel la normalizarea frecvenţei scaunelor.

Aproximativ 40% dintre copiii cu constipaţie funcţională dezvoltă simptome în timpul primului an de viaţă. Problemele încep de cele mai multe ori atunci când se face tranziţia de la laptele matern la lapte praf sau odată cu începerea diversificării alimentaţiei. Debutul constipaţiei mai poate fi observat şi în perioada în care cel mic începe să înveţe să facă la oliţă sau odată cu începerea grădiniţei sau şcolii.

 

Constipaţia este de cele mai multe ori o problemă cu care copilul se va confrunta pe termen lung, mai prezentând încă simptome şi de-a lungul adolescenţei sau a perioadei de adult.


Ȋn rândul adulţilor, constipaţia afectează de două ori mai multe femei decât bărbaţi. Este foarte dificil în a identifica cauza exactă, însă toate cele ce urmează sunt cu siguranţă factori declanşatori: lipsa fibrelor din alimentaţia zilnică, o schimbare recentă în rutina zilnică, stresul sau anxietatea, lipsa intimităţii atunci când se utilizează toaleta, ignorarea nevoii, lipsa mişcării, lipsa hidratării, medicamentele (inclusiv diureticele şi suplimentele de fier).


Suplimentarea în mod regulat cu probioticul ProTectis, este o metodă simplă şi eficientă de a reface şi menţine echilibrul florei intestinale, contribuind astfel la accelerarea frecvenţei tranzitului intestinal la sugarii, copiii şi adulţii cu constipaţie funcţională.

ProTectis, doze recomandate:

5 picături o dată pe zi sau 1 tabletă masticabilă, zilnic.

 

ProTectis