Pentru un bebeluș fericit și liniştit

Fericirea înseamnă și o burtică liniștită

Nu e niciodată prea devreme să suplimentezi flora intestinală a bebelușului!


Multe probleme ale sugarilor, precum o digestie proastă, constipația, plânsul excesiv și colicile infantile pot fi cauzate de un dezechilibru al florei intestinale a micuţului tău. ProTectis contribuie la echilibrarea acesteia, prin suplimentarea cu bacterii benefice, probiotice.

Dezvoltarea tractului intestinal al bebeluşului şi coşmarul colicilor

Înainte de naștere, intestinul copilului este steril. Dar, din momentul în care intră în această lume, intestinul bebelușului se colonizează cu bacterii de la mama sa și din mediul înconjurător. Dezvoltarea ulterioară a florei intestinale este esențială pentru sănătatea umană, în special pentru o digestie optimă şi pentru echilibrul sistemului imunitar.

Totuși, din diferite motive, flora intestinală a sugarului poate fi dezechilibrată, mai ales în perioada iniţială de constituire și dezvoltare. Una dintre consecinţe este temuta manifestare specifică sugarilor: colicile intestinale.

Ce sunt colicile infantile? Realități.

#1. Frecvente. Neînțelese pe deplin. O problemă frustrantă.

#2. În ultimii ani devine tot mai evident rolul dezechilibrului florei intestinale în apariția colicilor - studiile clinice au demonstrat prezența unui număr mai mic de lactobacili la sugarii cu colici, în comparație cu cei fără colici.

Administrarea Lactobacillus reuteri Protectis s-a dovedit a fi benefică, eficiența clinică şi profilul înalt de siguranță fiind demonstrate de numeroase studii clinice.

#3. Aproximativ 1 din 4 bebeluşi prezintă colici intestinale.

#4. Colicile sugarilor se manifestă prin plâns neconsolat, agitație şi iritabilitate; apar în primele luni de viaţă, la bebeluşul sănătos, fiind mai frecvente seara.

#5. Colicile infantile sunt definite ca fiind episoade inexplicabile de plâns şi agitație cel puțin 3 ore/zi, mai mult de 3 zile/săptămână, pentru cel puțin 1 săptămână.

Să tratăm sau nu?

Dacă manifestările colicilor dispar de la sine în doar câteva luni….. de ce ar trebui să le prevenim sau să le tratăm?

Studiile clinice demonstrează că predispoziția la dureri abdominale recurente, afecțiuni alergice și tulburări psihologice poate fi mai accentuată în cazul copiilor care au suferit de colici intestinale!

Plânsul fără încetare cauzat de colicile intestinale poate duce la disperarea părinților. O soluţie naturală împotriva colicilor totuşi există! 

ProTectis picături are un rol important în suplimentarea florei intestinale cu bacterii benefice, probiotice.
Lactobacillus reuteri Protectis, conţinut în ProTectis picături, este prima tulpină probiotică izolată din lapte matern, fără toxine, replicarea sa fiind realizată la cele mai înalte standarde.

Poți avea încredere în ProTectis! Deşi au fost prescrise şi utilizate peste un miliard de doze la nivel mondial, nu au fost raportate evenimente adverse.

ProTectis, doze recomandate:

5 picături o dată pe zi, zilnic, pe toată durata manifestării colicilor, minim 4 săptămâni

 

Picatuti ProTectis